Aktualno

ZA PRIMJER SVIMA!!!

 


Istup našeg Predsjednika po pitanju svrhe djelovanja Istražnog povjerenstva za AGROKOR - zoran je primjer i potvrda zašto Gorana Dodiga mnogi kolege iz Sabora smatraju moralnom vertikalom hrvatske politike!

Bravo Predsjedniče!

 

U Zagrebu u GČ Donji grad osnovan Ogranak!

Večeras, 16.10.2017. godine, osnovan je Ogranak HDS-a u GČ Donji grad. Za Predsjednika ogranka izabran je Vatroslav Jukić, a za tajnika Nenad Perković. Jednoglasnom odlukom skupštinara Darko Štulac je izabran Povjerenikom za braniteljsku populaciju, a Lucija Jukić za mladež.

Čestitamo!

Najavljujemo osnivanje Ogranaka u tri GČ Grada Zagreba do kraja listopada 2017!

Svim istinskim demokršćanima širom otvorena vrata!

Autor: Hina

Nedjelja, 15. listopad 2017. u 12:05

Ističe kako Beljakovi medijski istupi vezani za "Novi smjer i raskol s Hrgovom ostavštinom" potvrđuju kako novi predsjednik i oni koji ga podupiru konačno ruše Radićev HSS

Saborski zastupnik i bivši predsjednik HSS-a Branko Hrg pozvao je u nedjelju “sve časne članove i simpatizere HSS-a da se pridruže u borbi za modernu Hrvatsku na temeljima nauka braće Radić i demokršćanstva”.

Poručio je da “liberalizam u kreaciji” predsjednika HSS-a Kreše Beljaka “nastave podupirati oni kojima se on u zadnje vrijeme i obraća”, a takvi, tvrdi Hrg, “nažalost dobivaju osip na spomen hrvatskoga imena”.

Stranice