HSP I HDS NUDE ALTERNATIVU I ŽELE POBJEDU U OMIŠU

DENIS DUJMOVIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA OMIŠA

IZBORI 2017.  DENIS DUJMOVIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA OMIŠA

 

 HSP I HDS NUDE ALTERNATIVU I ŽELE POBJEDU U OMIŠU

 

Ujedinjeni pravaši i demokršćani potpisali su koalicijski sporazum, te na lokalne izbore u Omišu izlaze zajedno.

 

Naš kandidat za gradonačelnika je Denis Dujmović, ing. građ., aktualni predsjednik ogranka HDS-a u Omišu, profesionalno tehnolog i zamjenik voditelja laboratorija za prometnice tvrtke Institut IGH d.d.-regionalni centar Split. Član društva za ceste VIA VITA. Veći niz godina aktivan je u iznošenju javnih stavova kada su u pitanju prometna rješenja i cestovni pravci šireg područja grada na ušću Cetine, a prije svega zalaže se za umetanje čvora "Zakučac" na dionici zapadne strane Obilaznice Omiša, buduće brze ceste Split-Dugi Rat- Omiš, koja omogućuje direktnu vezu ove brze ceste na državnu cestu D70, a to znači direktnu vezu sa samim centrom grada i autocestom. Sudionik je domovinskog rata, oženjen i otac četvero djece. Kao rekreativac i zaljubljenik u mali nogomet uspješno je obnašao dužnost predsjednika športske udruge malog nogometa Omiš.

 

Njegovi zamjenici su Mile Tomas, prof. i Tereza Srdelić, prof.

 

U izbornu kampanju koalicija ulazi ohrabrena preliminarnom anketom koja pokazuje da kandidat za gradonačelnika Denis Dujmović ulazi u drugi krug, a  predizbornu kampanju tim Hrvatske stranke prava i Hrvatske demokršćanske stranke  provoditi će afirmativno, prije svega isticati će komunalne probleme i  nuditi će rješenja za iste.

 

Grad Omiš, prije svega, grad je mogućnosti kojem nužno nedostaju komunalni sadržaji i projekti koji će upotpuniti turističku ponudu koja je primarna djelatnost ovog kraja, komunalno opremljene i osmišljene gospodarske zone koje će omogućiti razvoj malog obrta i poduzetništva, kao i infrastrukturni objekti kao što je gradska luka, marina te razvijeni koridor cestovnih mreža koji Omiš spaja s ostalim širim područjem splitsko- makarske  aglomeracije. 

 

Unatoč različitim društvenim i političkim stavovima koje razaraju ovo društvo i koče njegov razvoj i na lokalnoj razini, ova koalicija zalagati će se za načela dijaloga i tolerancije i prihvaćanja drugog u njegovoj različitosti, kao i  svakog komunalnog rješenja i prijedloga koji teži održivom razvoju grada Omiša.

 

Omiš, 10. veljače 2017. godine